Κρήτη: «Δεν θέλω λεφτά, θέλω να σε σκοτώσω» – Οι εφιαλτικές στιγμές της ηλικιωμένης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της

Στον εισαγγελέα Λασιθίου οδηγείται εντός της ημέρας ο 26χρονος από το Πακιστάν ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλε στο σπίτι 86χρονης γυναίκας στη Γρα Λυγιά και την ξυλοκόπησε.

Δείτε: Κρήτη: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της

Ο νεαρός άνδρας που είχε προσαχθεί λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές περιστατικό συνελήφθη καθώς ταυτοποιήθηκε από κάμερες ασφαλείας. Επίσης, στη διάρκεια της επίθεσης η ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε το σθένος να αμυνθεί στην επίθεση που δεχόταν και γρατζούνισε τον 26χρονο στο πρόσωπο.

Η εγγονή της ηλικιωμένης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν χθες με τη γιαγιά της να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το περιστατικό έγινε στις 3 το μεσημέρι την ώρα που η ηλικιωμένη έκανε μπάνιο. Πριν προλάβει να αντιδράσει ο αλλοδαπός της έκλεισε το στόμα και άρχισε να τη χτυπάει με όλη του τη δύναμη. Μάλιστα η ηλικιωμένη ρώτησε τον αλλοδαπό αν ήθελε να της πάρει λεφτά ή κάτι άλλο, κι εκείνος απάντησε ευθέως πως «θέλει να τη σκοτώσει»!

Οι φωνές της ηλικιωμένης τελικά έκαναν τον αλλοδαπό να φύγει από το σπίτι και μέχρι να βρεθεί στο σημείο η αστυνομία τον 26χρονο είχαν πιάσει γείτονες που κατάλαβαν τι είχε γίνει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και όπως προέκυψε είχε μπει ξανά στο σπίτι της ηλικιωμένης λίγες ώρες πριν από το περιστατικό που έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο νεαρός αλλοδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης είχε μπει στο σπίτι στις 10 το πρωί και κατόπιν το μεσημέρι οπότε και επιτέθηκε στην 86χρονη ξυλοκοπώντας την. Στη συνέχεια είχε τραπεί σε φυγή.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο 26χρονος μένει σε περιοχή κοντά στη γειτονιά της ηλικιωμένης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί